Friday, May 20, 2011

aksi-aksi pelik

 

aksi aksi pelik yang selalu dilakukan seperti ini aksi ini dilarang dilakukan jikalau anda ingin melakukan aksi pelik ini dapat aircon free hahaahha itu jela ade cube tengok yang ni pulak.........



Aksi ni sesuai bila korang tengah on da way untuk jalan jauh... Mesti letih and ngantok kan jalan jauh ni? Agak malas nak parking motor or sayang motor korang, apa kata korang buat macam kat atas ni... Sedap gak peluk motor malam-malam... Huhuhu...

No comments:

Post a Comment

Post a Comment